DIENSTEN

 

AMICA INNOVATIE heeft drie concrete diensten waarmee uw organisatie binnen zo kort mogelijke tijd nieuwe, profitabele producten en diensten introduceert:

  • DESIGN THINKING TRAJECT. Loopt u met een plan maar krijgt de dagelijkse praktijk tóch altijd voorrang? In 6 MAANDEN, voor een VAST BEDRAG en met een VASTGELEGDE TIJDSBESTEDING van uw kant helpen wij uw idee van conceptfase naar concreet realisatieplan. U blijft probleemhebber; bent de kenner van uw eigen bedrijf, klanten en product. Wij schrijven de stappen voor, analyseren de drempels en zijn uw stok achter de deur.
  • INNOVATIE SESSIES. Inhoudelijke sessies over de knelpunten die uw innovatie tot nu toe tegenhouden. Denk aan valideren van de klantvraag, business modellen, waardeketens, kwaliteit, industriële productie, intellectueel eigendom, samenwerkingspartners verdienmodel, personeel etc. Waar nodig schakelen we externe expertise in.
  • INTRAPRENEURSHIP. Wil een goed idee tot realisatie komen, heb je iemand nodig die dit idee draagt van voor tot eind. Die alle voor- en nadelen van de innovatie kent; die kansen ziet en initiatieven neemt. Die optreedt als voorvechter tegenover elke baas of betrokkene met serieuze tegenwerpingen. Die begrijpt hoe de hazen lopen en begrijpt welk belangen gediend moeten worden voordat het idee breed gedragen wordt. Maar ook realistisch is en drastische beslissingen durft nemen. Dit geldt voor nieuwe ondernemers, maar ook voor ‘intrapreneurs’, ondernemers die binnen een organisatie iets nieuws voor elkaar willen krijgen. Door middel van Game Based Learning maken wij iets los bij de mensen in uw organisatie. En begeleiden we individueel totdat de Intrapreneurs in uw organisatie hun eigen capaciteiten optimaal gaan inzetten om ideeën voor uw organisatie gerealiseerd te krijgen.
Advertisements